Lyt ikke til mig

Men lyt til mine kunder

Undertekster

Generaxion

Alexander har igennem længere tid leveret undertekster af meget høj kvalitet til både os og vores kunder. Vi er i den grad imponerede over det sproglige og tekniske arbejde, som der tydeligvis lægges bag. Med brugervenlige tekster, der er klar til implementering uden ekstra gennemgang fra vores side.

Og så er Alexander også bare et imødekommende menneske at arbejde sammen med.

Mads Jakobsen - Head of Studio

RedHill

Alexander er en fantastisk samarbejdspartner. Vi har nu fået lavet en del undertekster over længere tid, og det bliver leveret rettidigt med en høj kvalitet og til en fair pris.

Gurmukh Sagoo - Digital chef

Fertin Pharma

Professionel, hurtig og venlig service! Lige siden Content og kommunikation leverede den første undertekstning til Fertin i august 2021, har vi 2-4 gange om måneden fået undertekstet de videoer, vi bruger på tværs af organisationen på dansk-dansk, dansk-engelsk eller engelsk-engelsk. Og Alexander leverer et kvalitetsprodukt hver gang!

Tine Attermann - Executive Assistant

B2Bfilm

B2Bfilm har brugt Content og Kommunikation til flere typer opgaver det sidste års tid. Primært tekstning af film på dansk, men også versionering til engelsk samt sparring med opbygning af salgs- og markedsføringstekster.

Før i tiden skulle vi altid læse korrektur på de tekster, vi modtog fra underleverandører, men når vi modtager noget fra Content og Kommunikation, kan vi bare lægge teksterne ind. De er altid 100% i orden.

Desuden har Alexander en stor forståelse for selve filmens dynamik og er godt til at kondensere teksterne. Og så er vi altid blevet mødt med stor fleksibilitet, imødekommenhed og professionalisme.

Søren Ottosen - Producer

Conversio

I Conversio bruger vi Alexander til undertekster og content creation. Det er altid med et yderst tilfredsstillende resultat, og vi kan ikke klage over leveringstiden, som må siges at være formidabel.

Alexander er en garvet herre, der leverer høj kvalitet hver gang. Vi kan klart anbefale hans egenskaber, men ikke for meget, da vi gerne selv vil have, at han har tid til os.

Kommunikationen er lige til, og han forstår øjeblikkeligt, hvad opgaven går ud på. Ideelt til bureauer eller virksomheder, der gerne vil have en ekstra medarbejder, der kan hjælpe, når behovet opstår. Også hvad angår hastere. 5 ud af 5 stjerner fra undertegnede og Conversio.

Dennis Wormark - CMO

Litemotions

Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med Alexander. Han forbedrer kvaliteten af vores produktioner med sin hurtige, effektive og grundige tilgang til at producere undertekster. Vi er yderst tilfredse med kvaliteten af hans arbejde, der tydeligvis bærer præg af hans kyndige forståelse for video og marketing. Vi vil ikke tøve med at anbefale ham som samarbejdspartner til andre.

Jibril Syed - Indehaver

Rahbek Media

Vi har brugt Alexander til at håndtere stort set alle vores undertekst-opgaver den seneste tid. Udover at vi sparer usandsynligt meget tid, så slipper vi også for en opgave som ikke just har været i høj kurs på kontoret. Vores kunder får et markant bedre produkt, vi skaber mere værdi for dem og slutteligt kan vi fokusere på det vi nu engang er bedst til – at producere video.

Jeg har længe været af den overbevisning at undertekster var noget man godt kunne undvære, men jeg har nu valgt at acceptere at det er et nødvendigt onde og at Alexander fremadrettet skal lave vores. Om det så er på dansk, tysk, fransk eller hindu.

Jeppe Rahbek - Indehaver

Somera

Alexander har i sin tid hos Somera været ansvarlig for al vores produktion af undertekster til fuld tilfredshed for vores kunder.

Uden slinger i valsen leverede han underteksterne på kort tid og hjalp vores kunder med at nå endnu længere ud med deres videoer.

Kristian Scharling - Indehaver

RasmusTT

Alexander har en rigtig god forståelse for, hvordan video bliver produceret, og hvordan det virker i marketing. Alle undertekster fungerer altid i alle tænkelige formater – uanset om kunden ønsker hardcodede eller softcodede undertekster.

Kommunikationen er altid ukompliceret, og Alexander gør det utrolig nemt at sælge et ofte nødvendigt mersalgsprodukt ind, selvom kompetencerne ikke er in-house. Og så bliver der altid reageret hurtigt på henvendelser. Der går sjældent mere end 24 timer, før jeg har underteksterne.

Rasmus Toustrup - Indehaver

HUNTERS' POINT

Vi er begyndt at skyde nogle hurtige videoer på smartphone til brug i vores social annoncering. Dem sender vi til Alexander, der pifter dem op med noget lækkert grafik og nogle gode undertekster. Det betyder helt konkret, at en hurtig video optaget på 5 minutter pludselig har et professionelt udtryk, der understøtter vores brand – og som giver en væsentligt højere CTR.

Det skaber således bedre resultater, men gør også, at vi får lavet væsentligt flere videoer, fordi vi ikke skal bekymre os om redigeringen – og fordi det bare er så nemt for os, når vi kan sende det hele til Alexander.

Kristian Goul Møller - Indehaver

Specialopgaver

Sympa

Alexander var lynhurtig til at fange vores tone-of-voice, da vi skulle pifte vores hjemmesidetekst op. Han er meget grundig og super dygtig til at gøre komplicerede emner let spiselige med et levende og fangende sprog.

Nadjia Voss - Marketing Manager

MuteBox

Alex har en fantastisk evne til omsætte vores ‘fresh but trustworthy’  tone-of-voice til en afslappet skrivestil med seriøst indhold. Med Alex får man en sproglig professionel og ultra kreativ hjerne på én og på samme tid.

Jesper Stubkier - Communication Manager

Good Vibes

Alexander er den absolut rette samarbejdspartner, hvis du har høje krav til kvalitet. Han leverer fængende, skarpt og personligt tekstindhold, og så har han en forståelse for online marketing, som gør teksterne meget nemme at arbejde med.

Alexander har hjulpet med både sparring og eksekvering af korte, præcise marketing-budskaber samt mere uddybende indhold, som havde til formål at koge nogle komplekse emner ned til læsevenligt indhold, som alle kunne forstå.

Søren Skriver - Indehaver

Wolf Lundholm

Alexander kontaktede oprindeligt mig med henblik på at få min service, men hans sans for detaljen og meget professionelle kommunikation overbeviste mig om, at han kunne blive et stort aktiv for mig også.

Alexander har på vegne af min virksomhed udarbejdet cases, som inkluderede interviews af mine kunder. Stilen blev ramt i først hug, og indholdet blev informativt uden at være tungt – akkurat, som jeg ønskede det.

Mads Lundholm - Indehaver